10/03/2024 – 11:30

Vanaf 22/12 tot 01/01

Van 14:00 tot 18:00

10:00 – €12

Onderwerp: Het belang en de betekenis van Jeruzalem.

22/10/2023 – 14:00 – voedselverkoop – activiteiten voor kinderen

Op onze wekelijkse bijeenkomst van vrijdag hadden we hoog bezoek van de jeugdvereniging uit Temse. Antwerpse jeugd en jeugd van “over het water” 😁 staken de koppen bij elkaar en er was geen gebrek aan samenwerkingsideeën. Hierbij nogmaals dank aan jongens en meisjes van Temse.

Seizoen 2023-2024 werd feestelijk ingeleid op zaterdag 7 september.
Na de weekendklassen werden de kinderen verwend met spelletjes zoals boogschieten, tafelvoetbal, grime, touwtrekken en voor de allerkleinsten werd de springkasteel op actief gezet.
Na zoveel energie werd er ook flink
gegeten hamburgers met Belgische frietjes voor een miniprijsje vloeide rijkelijk over de toog.
Kort samengevat wees er de volgende keer bij dit wil je geen 2e keer missen.

spelletjes – springkasteel – voedselverkoop

Om bewuste ouders te worden, hebben we van vanavond de eerste van onze educatieve en lesseminars gehouden met mevrouw Rumeysa Deniz. Het was een zeer productief en fijn seminar. We zullen deze seminars zonder pauze voortzetten, als God het wil. Ook wij bedanken Mersa Store voor het meegaan met hun mooie leerzame boeken. Moge mijn Heer ons de voortzetting van onze goede voornemens schenken en de oorzaak kunnen zijn. Moge mijn Heer tevreden zijn met iedereen die heeft bijgedragen.

Buren en vrienden die onze moskee bezochten tijdens onze opendeurdag werden geïnformeerd over de Islam, onze moskee en onze activiteiten.
Onze bezoekers spraken hun tevredenheid uit.
We willen graag onze dank uitspreken aan Sabri Gündoğan, die vrijwillig informatie heeft verstrekt aan onze bezoekers en deze vakantiedag heeft gewijd aan de moskee.

De inschrijvingen voor de weekendlessen 2023-2024 zijn succesvol achter de rug. Onze onderwijs verantwoordelijke Mustafa Güler dankt alle ouders die hun kinderen tijdig hebben ingeschreven.

We hebben onze eerste algemene vergadering gehad met alle afdelingen.
De hoofdorganisatie, vrouwenafdeling en jeugdafdeling hebben hun activiteiten voor het komend seizoen voorgesteld.

Acık cami günü

×