Jongeren lessen

Na een lange vakantie periode gaan de lessen in Huzur weer begonnen!

Op zaterdag 22 september starten de lessen in Vzw Huzur weer. Om 11.00 uur staan wij klaar om onze leerlingen te ontvangen om aan een veel belovend schooljaar te beginnen.

Dit jaar hebben we terug 4 klassen. De leerlingen krijgen verschillende lessen zoals Koran lessen, geschiedenis van de Islam, HetIslamitische Cultuur, aardrijkskunde en de Turkse taal. Daarnaast zullen er ook verschillende projecten plaats nemen rond de Ramadan, het Islamitisch nieuwjaar en het offerfeest. Er worden natuurlijk ook leuke activiteiten voorzien.

De lessen nemen plaats op zaterdag en zondag. Ze starten om 11.00 uur en eindigen om 14.00 uur. Ook zijn er tijdens de schoolvakantiedagen lessen. Deze extra lessen worden aangekondigd op een verdere datum.

Wij wensen de leerlingen alvast een plezant en leerrijk jaar.

info@huzur.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *